Friday, 10 July 2015

Sawang di mana-mana

Assalamualaikum!

Sepatutnya I sekarang diulit AR. Tp nk tulis kt blog mcm lagi best menarik.
*cantik menarik tertarik kau mmg da bomb*

Baru login blog harini. Lama jugak dh x on blog ni. Ecece. Besawang jgk dah blog ni. Se bersawang-sawang blog aku pun, ada lagi blog yg lagi sawang. Hee~

Alkisah pada minggu pertama perkuliahan, hari Jumaat 26/06/2015 kelas kami telah digemparkan dgn berita posting awal. Mula-mula ingat lecturer tu main-main je. Yelah dgn action research assignments yg menggunung, kot la lecturer tu saje nk cakap mcm tu, sbb nk push kami buat kerja. So, kami pun make don't know about it. Weekends berlalu dgn tenang minggu pertama.

Pada minggu kedua, that thing which I taught it won't be happening, betul-betul terjadi. Fuuuuuh. Tp bukan posting. Internship kami lepas cuti bln 9. Kami habis blajaq bulan 9 la kiranya. Sbb exam ap sume diawalkan. So, conclusion, kami habis blajar bulan 9. Tahniah comrades!

Dia jadi pening bila semua assignments diawalkan tarikh penghantaran. AR? Hmm, xcollect data pn lagi. Minggu 6 nanti bru nk p sekolah lama nk collect data. Jadi semuanya dlm keadaan yang kalut malut, harut barut. Kihkih.

Inilah dugaan Ramadhan kami. Sape-sape yg baca ni, mohon doa antum semua semoga saya dapat intern sekaligus di postingkan ke Simunjan. Nk lebih tepat, SK ABANG MAN, Simunjan. Sy xkisah sebenarnya dihantar ke mana-mana. Tp kalau boleh nk duduk dalam rumah je. Xpayah nk menyewa rumah, minyak, kereta sume. Hee. Mintak doa semua nohhh

Dann. Mood raya xsampai lagi sebab banyak dugaan. Hehe. Apa-apa pun, hampa doakanla kami semua semoga dapat kt tempat yg kami hajati, bukan tempat yg JPN hajati. Kihkih. 

Dr.Zaki pesan, 
"jadilah ummah yg mencari jalan, bukan ummah yg mencari alasan."

Sekian, 
Senyum selalu
Wassalam.

No comments:

Post a Comment