Wednesday, 30 November 2011

Yes! Kamek, saya, I, ambo, ambe da ade blog!

Assalamualaikum!
Seperti title d atas, Alhamdulillah tebukak pintu ati nk wat blog. Best bace blog org, tu la rase nk wat jgk. Asal nya ingat nk main2 je, tp alang2 da terbuat, buat je la. hehe. Yg ni blog second. Blog yang fisrt x twu pe jd, hehe. X reti sgt. Sape2 yg reti tu, tlg la sy/aku yg x twu ape2 ni. Mungkin sebab cuti kot, sebab tu r rase nk wat blog. Nampak sgt  aku boring kt umah. Rutin yg same je. Padahal kt maktab pn rutin yang same je, hehe. Serius, kt umah boring, tp klo da balek maktab nt, mesti rindu umh. Tu la manusia, mmg x pena puas dgn ape yg ade.
Di sebabkan boring sgt duk umah, ni la kijo aku ngn adik2 aku. Hehe
Xtwu nk wat ape, so main snap2 dgn adik. Macam best je pakai purdah kn. :)

Setakat ni je kot yg aku nk cakap. Hehe.  X twu da nk letak ape lg. Hehe. Hari ni hari terakhir bulan November, which means today is 30th Nov 2011. Esok 1st Dec doh, x lame lg abes la cuti ni. Hmm..
Senyum selalu :)
Assalamualaikum